Trişează! E primul pas către succes

Trişează! E primul pas către succes

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Chefi mincinoşi la cuţite. "De unde ai luat brioşele astea?" - "Din cuptor" - "Din cuptorul tău?" - "Nu, din altul!" - "Ai avut brioşe şi în alt cuptor?" - "Da!". Cam aşa s-a derulat dialogul între Gina Pistol, prezentatoarea "Chefi la cuţite" şi "Like Creaţa" - vloggeriţa concurentă în echipa lui chef Florin Dumitrescu. De fapt, brioşele ei zăceau ţepene ca pietrele în cuptor, imposibil de mâncat, dar, în loc să-şi asume eşecul - habar nu are să pregătească o asemenea prăjiturică! - "Like Creaţa" a acceptat, fără remuşcări, să pună pe platou câteva brioşe oferite de un coleg care avea în plus şi să pretindă că sunt făcute de ea. Ba a mai şi dat de înţeles că se sacrifică pentru "binele echipei", deşi proba era individuală, nu colectivă. Rezultatul? A primit un punctaj mai mare decât colegul care i-a făcut brioşele. Paradoxal, a fost eliminat cel mai bun membru al echipei, Ovidiu! Acesta a refuzat cuţitul de aur pe care, la degustările pe nevăzute, i l-a oferit Sorin Bontea, motivând că vrea să facă parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. A ajuns tot la chef Bontea, care a renunţat la el, folosind o amuletă de schimb. A ajuns unde şi-a dorit, însă doar pentru o zi. Trist.

Citit 1800 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 17:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro