Ca să calci pe bani în 2019

Ca să calci pe bani în 2019
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Revelion. În noaptea dintre ani, banii nu se ţin în portofel, în buzunar, în sân ori pe card, ci în încălţări. Cel puţin aşa am aflat de la Doiniţa Oancea, care a povestit la „Happy Channel” care-i sunt superstiţiile: “Port ceva roşu. Banii pot fi puşi şi în încălţări. Să călcaţi pe bani tot anul, să vă meargă bine!”, a dezvăluit actriţa care joacă în „Fructul Oprit”.

Că veni vorba de Revelion, la antenele lui Voiculescu se va servi acelaşi meniu din anii trecuţi, perla coroanei fiind, ca de obicei, spectacolul măştilor dirijat de Dan Negru, veteranul Revelioanelor Starurilor: “E de venit şi la al 19-lea revelion, pentru că n-am dezamăgit la celelalte 18. Noi, cei care am făcut 18 revelioane împreună, am trecut testul timpului”, spune prezentatorul.

Pe lângă artişti şi cântăreţi de toate neamurile – de folclor, muzică de petrecere, manele, muzică uşoară – se anunţă măşti dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat “Coco”, Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră. Fie că vă uitaţi sau nu, distracţie frumoasă şi La mulţi ani!

Citit 2333 ori Ultima modificare Vineri, 28 Decembrie 2018 18:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.