Miss România, la coada vacii

Miss România, la coada vacii

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Provocare. "Lumea mă percepe ca pe o fată care nu ştie să facă nimic. Oamenii cred că doar aparenţele contează, dacă sunt fotomodel şi am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât şi asta voi demonstra la Ferma", a declarat, la Pro Tv, Ioana Filimon - Miss România 2016, concurentă în viitorul reality-show. Ioana nu e singura frumuseţe autentică românească gata să se supună condiţiilor cu totul şi cu totul vitrege pe care le va oferi "Ferma" din vârful muntelui. Deocamdată, ea spune că nu are nicio problemă să muncească, inclusiv făcând curat la porci, că nu are atitudine de divă sau de prinţesă. Fireşte, aceeaşi arie o cântă şi Claudia Pavel, Carmen Negoiţă, Otilia Bilionera, Geanina Ilieş sau Brighitte Năstase. Fosta soţie a lui Nasty susţine că "Ferma" reprezintă oportunitatea perfectă să demonstreze cine este ea cu adevărat: o femeie puternică. Mai vedem noi. Oricum, nu-l cred decât pe Cătălin Moroşanu, care şi-a dovedit din plin rezistenţa la muncă silnică şi condiţii vitrege de trai, şi pe Mihaela Rădulescu, cea care le va fi confidentă concurenţilor, în locul Monicăi Bârlădeanu.

Citit 802 ori Ultima modificare Duminică, 06 Ianuarie 2019 14:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro