Reeducare la morgă pentru şoferii băuţi

Reeducare la morgă pentru şoferii băuţi

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

* Experimental. Sunt de-acord, sună sinistru, însă e cât se poate de real şi se întâmplă în Moldova de peste Prut: şoferii prinşi în stare de ebrietate la volan sunt reeducaţi la morgă. Spală cadavre, săli de autopsie, frigidere, participă la autopsii şi oferă asistenţă victimelor accidentelor rutiere.
Ştirea, pe care am văzut-o la Observatorul Antenei 1 a fost realizată de Publika.md. Concret, este vorba despre un program experimental naţional prin care şase bărbaţi care vor să-şi recapete carnetul de şofer vor parcurge un program de trei luni de activitate la morgă şi în spital, pentru a înţelege riscurile consumului de alcool la volan. Şi au început să le înţeleagă! E drept, unul dintre şoferi a ieşit după câteva minute afară pentru că i s-a făcut rău. Iar ceilalţi cinci spun că au rămas marcaţi pentru tot restul vieţii: "M-a încurajat ca să nu mai consum băuturi alcoolice. Niciun strop toată viaţa. De atâta că eu nu vreau să ajung degrabă încoace", a mărturisit unul dintre ei. Sincer, mi-ar plăcea ca un asemenea program să fie introdus şi în România. Dar extins pentru cei care urcă drogaţi la volan, pentru cei care-şi închipuie că toată strada e a lor, iar Codul Rutier e pentru fraieri!

Citit 1362 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2019 17:35

1 comentariu

  • postat de Subteranul Sâmbătă, 04 Mai 2019 18:11 192.76.8.*** Link la comentariu
    1
    0

    Anca Melinte, va recomand (nu va oblig, atentie!) sa va uitati la 'Clockwork Orange' si dupa aceea sa ne mai spuneti ca sunteti de acord.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro