Mazăre, fii bărbat(ă)

Mazăre, fii bărbat(ă)

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Tavăleală. „Radu Mazăre se tăvăleşte pe jos în aeroportul din Paris şi refuză să urce în avionul de Bucureşti”, mi-a ajuns ieri la urechi, iar primul meu gând a fost: „Hai, măi, Mazăre, fii bărbat(ă), doar ai mai stat la «întristare», ai experienţă!”. Părea ciudat ca ditai fanfaronul, pardon, „faraonul”, care se dădea cu zmeul pe valurile înspumate ale Mării Negre şi care transformase Constanţa şi Mamaia în propriul parc de distracţii, se comportă ca un puşti răzgâiat de patru ani, care se dă cu fundul de pământ pentru că i se refuză cine ştie ce capriciu. „Capriciul” era o cerere de azil politic pe care autoritățile franceze i-ar fi respins-o. Nu m-a impresionat nici mărturia pasagerei din avion care declara pe la televiziuni că „Radu Mazăre se uita într-un punct fix”. Aşa mă uitam şi eu, încercând să ignor jegul şi dezastrul care mă sufocau în autogara din Constanţa, atunci când mă întorceam de la mare… Dimineaţă, Digi 24 a ţinut să mă informeze cum a petrecut fostul primar prima noapte de „pripon” din cei nouă ani pe care-i are de executat. Iar eu, tot căutând pe Google "mazare tavalit", ca să găsesc măcar o confirmare oficială a circului pe care l-ar fi făcut pe aeroportul din Paris, am descoperit ceva interesant: „paste tăvălite în unt, cu mazăre, parmezan şi busuioc”. Fie primit!

Citit 1286 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 19:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro