Ai face puşcărie pentru pariul iubitul tău?

Ai face puşcărie pentru pariul iubitul tău?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ilegal. "Maşina mea e la el acasă, dar e trecută pe numele mamei mele. Banii din care mi-a cumpărat maşina i-am făcut împreună. Eu am luat-o ca pe un cadou", cam aşa şi-a început povestea Geanina, una dintre concurentele de pe „Insula Iubirii”. Lui Radu Vâlcan i-a luat ceva vreme să afle cum au fost obţinuţi banii de maşină: „Am jucat la pariuri, am câştigat şi aia e!”. Norocul, însă, şi-l mai face şi omul cu mâna lui. Scenariul a fost simplu, descris de Radu Vâlcan: „Geanina lucrează la o casă de pariuri, iubitul ei profită de faptul că ştie anumite ponturi şi o combină pe Geanina cu scopul de a face o ilegalitate. Suma câştigată la pariuri este mai mare decât cea dată pe maşină, dar ca să-i mulţumească pentru ilegalitate i-a oferit o maşină. Din toată combinaţia, doar Geanina poate plăti legal”, scenariu confirmat de concurentă. „Deci a fost o combinaţie prin care tu şi-ai riscat pielea pentru iubitul tău. Infracţiunea e comisă de tine”, i-a spus în faţă Radu. „Am rezolvat cu cei de-acolo, că s-a aflat! Am plătit o sumă de bani, 15.000, şi asta a fost!”, a răspuns senină tânăra, fără vreo urmă de remuşcare.

Citit 1410 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2019 17:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro