Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Urâţele şi crăcănate. Nu ştiu ce-au simţit "Chefii la cuţite" gustând din fructele de mare ori din muşchiul de porc în crustă de fistic preparate de familia Cruduţelor, dar pot bănui ce reacţie aveau dacă şi-ar fi pierdut privirea în decolteul ameţitor al Danielei: un gol în stomac. Urâţele şi crăcănate erau prepeliţele cu care familia Crudu ar fi trebuit să le stingă lumina chefilor, în bătălia decisivă a finalei. Numai că primele trei păsărici, preparate de tatăl Cruduţelor, au fost considerate de Ana, cheful echipei, prea (bine) făcute şi înlocuite cu altele trei, care au cam rămas cruduţe. Fireşte, sunt remarcabile talentul, determinarea şi pasiunea pentru gătit ale Anei Crudu, în contrast cu ignoranţa surorii mai mari, care ia totul în joacă. Şi a reuşit să-l facă pe chef Scărlătescu să se dea, la propriu, cu capul de pereţi. "Nu pun mâna pe usturoi că miroase mâna! (…) Ce starter fac eu: mezel, salam de Sibiu! (…) Mână de caracatiţă, tu vorbeşti serios?!", sunt doar câteva dintre replicile Danielei, între două sesiuni de selfie. Şi replica dură a Anei: "Nu atinge nimic! Nu pot s-o las să măcelărească preparatul! E, totuşi, finala". Şi un sfat util: dacă te uiţi la un crevete şi nu-i vezi capul, înseamnă că e în partea din care-l ţii!

Citit 1082 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.