Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Urâţele şi crăcănate. Nu ştiu ce-au simţit "Chefii la cuţite" gustând din fructele de mare ori din muşchiul de porc în crustă de fistic preparate de familia Cruduţelor, dar pot bănui ce reacţie aveau dacă şi-ar fi pierdut privirea în decolteul ameţitor al Danielei: un gol în stomac. Urâţele şi crăcănate erau prepeliţele cu care familia Crudu ar fi trebuit să le stingă lumina chefilor, în bătălia decisivă a finalei. Numai că primele trei păsărici, preparate de tatăl Cruduţelor, au fost considerate de Ana, cheful echipei, prea (bine) făcute şi înlocuite cu altele trei, care au cam rămas cruduţe. Fireşte, sunt remarcabile talentul, determinarea şi pasiunea pentru gătit ale Anei Crudu, în contrast cu ignoranţa surorii mai mari, care ia totul în joacă. Şi a reuşit să-l facă pe chef Scărlătescu să se dea, la propriu, cu capul de pereţi. "Nu pun mâna pe usturoi că miroase mâna! (…) Ce starter fac eu: mezel, salam de Sibiu! (…) Mână de caracatiţă, tu vorbeşti serios?!", sunt doar câteva dintre replicile Danielei, între două sesiuni de selfie. Şi replica dură a Anei: "Nu atinge nimic! Nu pot s-o las să măcelărească preparatul! E, totuşi, finala". Şi un sfat util: dacă te uiţi la un crevete şi nu-i vezi capul, înseamnă că e în partea din care-l ţii!

Citit 964 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2019 15:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro