Un Untold pentru Alexandra

Un Untold pentru Alexandra

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Adevăruri nespuse. "În ciuda evidenţelor care ne sunt servite în mod constant, eu am credinţa şi am puterea să sper alături de aceşti tineri că Alexandra se va întoarce. Lumânările aprinse astăzi nu sunt pentru a lumina drumul Alexandrei către eternitate, ci pentru a lumina drumul ei spre casă", mărturisea jurnalista România Tv, în faţa colegilor din ansamblul de dans din care adolescenta făcea parte şi de profesorul lor, coregraful Lucian Stroe. "Noi sperăm în continuare că Ale se va întoarce acasă", era convingerea pe care o mărturiseau cu toţii, odată cu îndoiala faţă de modul în care au acţionat şi acţionează autorităţile statului care, nu-i aşa, ar trebui să ne garanteze viaţa. "Criminalul nu vrea să mărturisească adevărul? Daţi-l pe mâna părinţilor şi-o să spun tot!", au fost vorbele profesorului. Într-o ţară în care drepturile criminalului sunt mai importante decât ale victimei, şi în care prea multe adevăruri rămân nespuse, Alexandra a avut parte de un omagiu pe scena principala a festivalului Untold. Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă noaptea, în vreme ce DJ Don Diablo a proiectat pe ecranele principale ale scenei fotografii cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României. Un Untold pentru Alexandra şi pentru revenirea ei acasă. Măcar atât!

Citit 835 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2019 13:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro