Mireasă pentru Tavi Clonda

Mireasă pentru Tavi Clonda
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Voluptate. Ştiu că nu-i frumos din partea mea şi jur, mă mustră cugetul, dar tot o spun: ce demon vestimentar a convins-o pe Gabriela Cristea să poarte rochia de mireasă cu „ameţitorul decolteu”, după cum l-au descris ştirile tabloide?! Cred că acelaşi care a îmbrăcat-o în ziua nunţii şi pe Sânziana Buruiană, altfel nu-mi explic.

Şi uite-aşa au dat în clocot comentariile pe reţelele de socializare, pe motiv că rochia Găbiţei nu prea mai poate face faţă sânilor voluptoşi şi, depăşită cu totul de situaţie era pe cale să se predea. „Pe bune, frate? În halul ăla cu sânii pe afară? Mai intri şi în biserică”, au perorat (h)analistele de modă pe seama alegerii făcute de vedeta tv.

Ei bine, am aflat tot de la tv că vedeta a îmbrăcat şi o a doua rochie de mireasă, fără decolteu, de această dată, dar transparentă şi suficient de decupată pentru a asigura vizibilitatea nuntaşilor la lenjeria intimă a miresei. O mireasă pentru Tavi Clonda. Iar la dansul mirilor Gabriela Cristea a fost desculţă! Iar după miezul nopţii mirele şi mireasa s-au schimbat în haine comode de casă! Înţelept din partea lor! Casă de piatră să aibă, că bârfitori se găsesc!

Citit 2763 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2019 20:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.