Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ipocrizie. „Ai ajuns lângă mine înapoi, o să mă iubeşti în continuare, o să ştii să te comporţi cu mine, vei fi femeia mea! Eu nu îţi voi reproşa nimic! Ai făcut ce-ai simţit, ţi-ai plăcut, te-ai distrat, ai respectul meu în continuare! O să trec peste tot dacă nu ai făcut sex aici!”, îi explica de zor unul dintre concurenţii de pe „Insula Iubirii”, partenerei cu care a venit în Thailanda şi pe care a părăsit-o fără să clipească picând în mrejele ispitei. Care, sărmana, nu i-a putut suporta gesturile de ghiolban care a încercat-o cucerească râgâindu-i în faţă din toţi rărunchii, de parcă i-ar fi oferit un buchet de flori.
Atitudinea iertătoare a bărbatului s-a schimbat complet la vederea unor imagini în care partenera lui din ultimii cinci ani era sub plapumă cu un alt bărbat. Şi nu dormeau… „Eu vreau să mi se recunoască dacă a făcut sex sau nu! Vă rog din suflet! Vreau să-mi zică băiatul acela, pentru că am tot respectul pentru el: «ţi-am … femeia sau nu ţi-am … femeia!». Pe ea nu o cred! Ştiu cine a fost, ştiu cine e, nu pot să cred că nu a făcut-o!”, insista concurentul. Insula Ipocriziei ar trebui să se numească reality-show-ul! ar fi mai potrivit.

Citit 1682 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 19:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro