Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Magie albă la "Chefi la cuţite". Negresă cu nucă, glazură de ciocolată şi frişcă! V-am făcut poftă? A fost desertul pregătit de Malvina Ion, descântătoare şi tămăduitoare de magie albă, la "Chefi la cuţite"”. "Noi ne ocupăm cu magie albă. Noi avem acest har, să ajutăm oamenii, datorită spiritelor care ne îndrumă şi fără de care nu am avea putere, am fi nişte persoane obişnuite. Lucrăm şi prin telefon, şi prin cameră video", povestea, în timp ce "descânta" blatul de bucătărie, piranda. La 19 ani, nemăritată, venise cu tot arsenalul - cărţi de Tarot, ghioc, ierburi de leac şi aţă - ca să-i facă de dragoste lui chef Cătălin Scărlătescu, bănuind că ar avea cununiile legate. Malvina i-a ghicit în direct că nici anul acesta nu-i pică nunta, dar e "gânditor la o femeie"! "Nu e făcătură de om, dar aşa i-a fost sortit, până nu îşi dezleagă anumite lucruri din viaţă să nu se însoare!". Pe urmă a scos din coş năvalnicul - buruiană de spor şi dragoste - şi le-a testat norocul chefilor. Aruncată în apă, planta se umflă, dacă-i cu noroc! Apoi i-a făcut iute un talisman de dragoste lui Scărlătescu şi la final a primit două cuţite bune în etapa următoare a competiţiei culinare!

Citit 1181 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 17:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro