Aţi văzut vreun mafiot fără ciorapi?

Aţi văzut vreun mafiot fără ciorapi?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

*”Marţafoi cu glezna goală”. Nu daţi cu parul! Aşa i-a numit Dana Budeanu, creatoarea de stil, pe bărbaţii care poartă pantaloni cu vedere la gleznele goale. Mă rog, pe vremea copilăriei mele li se spunea, ironic, „nădragi de apă adâncă”, iar cei care apăreau îmbrăcaţi aşa erau întrebaţi dacă au intrat, cumva, cu picioarele în vreo baltă şi-a intrat stofa la apă. Vremuri! Cert este că în emisiunea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV, Dana Budeanu i-a smotocit fără milă pe bărbații care nu poartă șosete la costum și își lasă glezna la vedere. Iar clipul respectiv a devenit viral: “Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum! Puneți-vă șosete, terminați-vă cu nudismu' la gleznă! E o porcărie, măi băieți! Nu vă e rușine? Păi voi sunteți bărbați mă sau ce sunteţi? Nişte marțafoi! Păi cum să-ţi văd mă păruțul pe picior la costum? Să îți văd gleznuța? Îți scurtezi și pantalonii… Fătălăi, fătălăi! Bă, voi ați văzut vreun mafiot fără ciorapi? Din ’30 încoace! Păi dacă vedea un mafiot unul fără ciorapi îl împușca în cap! Deci cum să mergi mă fără ciorapi la costum?! Eu înţeleg orice, dar să-ţi iei blugi colanţi cu vedere la gleznă şi pantofi?!”, s-a înfuriat Dana Budeanu. Eu cred că-i pizmaşă pe latura feminină a bărbatului! Altfel nu-mi explic!

Citit 3927 ori Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 19:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro