Minunile lui Adi Minune

Minunile lui Adi Minune

Pro Tv
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Talent şi decenţă. “Tatăl meu este Adrian Minune. Am venit la Vocea României pentru că am vrut să arăt lumii că premiile pe care le-am câştigat, lucrurile pe care le-am făcut au fost făcute de mine şi nu de numele lui”, a mărturisit Adriana Simionescu, pe scena Pro Tv. Interpretarea ei a reuşit să întoarcă un singur scaun, pe cel al lui Horia Brenciu.
Chiar înainte de momentul artistic, tânăra se bucura că juriul stă cu spatele şi nu judecă decât ce aude. Şi nu ştie nici măcar că ea este Adriana Simionescu "şi nu Adriana, fata lui Adrian Minune”. Fata a simţit din plin gustul marginalizării: o dată pentru că aparţine etniei rome şi încă o dată pentru că e fiica unui cântăreţ de manele. „Numele este şi un privilegiu, dar şi o povară. Din această cauză, eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Încă de la grădiniţă a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram ţigancă. Nu aş dori să cânt manele, să fiu la fel ca tata. Mediul în care munceşte el nu mi se potrivește, nu mi se pare sigur pentru o fată”, a spus artista. În culise, însărcinată, sora ei mai mare, Carmen, suspina şi lacrima de emoţie şi mândrie pentru mezina familiei. Minunile lui Adi Minune!

Citit 1493 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro