Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Când îţi place viaţa de la 15 ani. „Cel mai frumos dans, pentru mine, este dansul lasciv. L-am descoperit pe la 60 şi un pic de ani, şi am succes peste tot cu el. Iubitul meu are 52 de ani, i-am arătat filmuleţele mele lascive şi i-au plăcut”, mărturisea pensionara de 76 de ani Ileana Gabriela Georgescu, legănându-şi demonstrativ şoldurile. Am văzut-o şi prin alte emisiuni ale Antenei 1, la fel ca pe o altă vârstnică, mai… experimentată la capitolul „fără prejudecăţi, fără inhibiţii”. Viorica Păunescu, „o tânără pensionară veşnic îndrăgostită”, care, după ce s-a sărutat cu Mihai Bendeac la „iUmor”, a venit şi la „Chefi la cuţite”. „De la 15 ani mi-a plăcut viaţa. Am plecat de la Copăceni la Bucureşti să fac o şcoală de ospătari. Am făcut un an, că după am luat şcoala pe la baruri. Mi-a plăcut să fac striptease, ca eu dansez din buric foarte mult. Eram o fată crudă, trufanda, beam cu clienţii, stăteam la masă cu ei şi le dansam până dimineaţă. L-am iubit şi pe Nicu Ceauşescu când era secretar UTC.  Mi-a dat casă! Dragostea mi-a plăcut şi-mi place până oi muri”, a povestit ea, la „Chefi la cuţite”. Şi încă o mostră că înţelepciunea şi decenţa nu se instalează odată cu vârsta: "Dragostea-i comoara vieţii, «elexirul» tinereţii/ Dragostea cu vorbe bune te ţine tânăr pe lume".

Citit 1574 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 21:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro