Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Chefi la cuţite. "Tu ai plecat din Caraibe şi ai ajuns la Chişcani, lângă Dunăre. Soţul tău a plecat de la Stanford şi Harvard pentru Universitatea din Galaţi", încercau chefii să rezume povestea de viaţă a frumoasei Yessenia Sara Salgado Carvajal. Originară din Honduras, căsătorită cu un politolog român, alături de care a venit în 2015 în ţara noastră, Yassenia este studentă la universitatea la care predă soţul ei. "În Brăila suntem doar în weekend, pentru că de luni până vineri suntem în Galaţi, unde eu studiez Istoria Românilor. Îmi place. Aveţi multă istorie foarte frumoasă. Mentalitatea soţului meu este să schimbe România pentru că este foarte patriot", a explicat concurenta, într-o limbă română aproape impecabilă.
Preparatul ei pentru "Chefi la cuţite" a fost baleada, o mâncare tradiţională din ţara ei, care s-a dovedit a fi din plin pe placul chefilor: "Eu gătesc foarte, foarte mult şi sunt pasionată de bucătărie. Mama, de asemenea. E greu să găsesc în România produse care să mă ajute să gătesc în stilul latino-american", a mărturisit Yessenia. Şi dacă în prima fază s-a arătat reticentă faţă de mămăligă, acum a ajuns să o mănânce cu drag, inclusiv cu mâncare latino-americană!

Citit 1431 ori Ultima modificare Marți, 22 Octombrie 2019 21:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro