La un pas de moarte din cauza unei furculițe

La un pas de moarte din cauza unei furculițe

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

*Semnal de alarmă. „Ne săpăm groapa cu lingura și furculița”, am auzit, deunăzi, un medic explicând că, de multe ori, ne îmbolnăvim grav tocmai din cauza alimentaţiei nesănătoase şi în cantităţi mai mari decât ar fi necesar. Ei bine, o furculiţă de plastic l-a dus la un pas de moarte pe Laurenţiu Duţă, solistul şi compozitorul trupei 3 Sud Est. Nu mi-a venit să cred urechilor când am auzit la televizor, că artistul „a înghiţit o furculiţă”.
De fapt, nu înghiţise o furculiţă întreagă, ci o bucată ascuţită din tacâmul de plastic, care i s-a rupt în timp ce mânca, şi i s-a înfipt în esofag. S-a întâmplat chiar în seara unui concert, în camera de hotel. A ajuns la Spitalul de Urgenţă din Piteşti, dar degeaba, pentru că acolo nu există endoscop decât ziua. Aşa că a fost nevoit să meargă la „Floreasca”, în Bucureşti, unde i s-a extras bucăţica de plastic. Putea fi şi mai grav, dacă plasticul ar fi ajuns în stomac şi l-ar fi perforat! Tocmai de aceea artistul a ţinut să tragă un semnal de alarmă cu privire la fragilitatea acestor tacâmuri care în opinia lui n-ar mai trebui comercializate. La fel spun şi medicii, care atrag atenţia că asemenea cazuri nu sunt deloc incidentale.
Morala? Mai bine mâncaţi cu mâna! O fi nepoliticos, dar e mai sănătos! Desigur, dacă vă spălaţi bine pe mâini înainte!

Citit 1511 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 16:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro