Bătălia cuţitelor de aur

Bătălia cuţitelor de aur
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Dileme. Ce făcea fosta „sexy casnica” de la Masterchef în juriul finalei „Chefi la cuţite”? Să mă scuzaţi, e doar una dintre întrebările cu care am rămas la finalul celui de-al şaptelea sezon al competiţiei culinare de la Antena 1. Celelalte dileme ar fi: spumă de pătrunjel, texturi de sfeclă, tort de morcovi descompus şi alte maglavaisuri similare. Nu cred că sunt singura profană pentru că am aflat la ceas de seară, la „Xtra Night Show”, cum că bucătăria aia cu care ne-am făcut noi mari - unii chiar prea mari - nu mai e bună, că nu-i în trend. Întrebase Dan Capatos dacă ar putea câştiga „Chefi la cuţite” o farfurie românească. Ei bine, nu! Că acum se poartă farfuriile minimaliste, bucătăria moleculară. Ori a noastră-i grasă, gustoasă şi nesănătoasă. Iar dacă vrei să fii pe trend ai putea să împachetezi sarmale în varză de Bruxelles. Dar să revin la finala de marţi seara. „Eşti grandios. Eşti superb, eşti senzaţional, eşti un bucătar desăvârşit în momentul acesta!”, turuia, emoţionat, chef Scărlătescu, al cărui cuţit de aur, Alexandru Comerzan, a câştigat concursul, după o luptă dreaptă cu un alt cuţit de aur, Alexandru Popa, şi cu Bobby Săvoiu, care ar fi meritat, de asemenea, un cuţit de aur. Felicitări, bravo lor! Dar eu încă mai aştept ca o femeie să câştige "Chefi la cuţite".

Citit 1794 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.