Gravidă în film, dar şi în viaţa reală

Gravidă în film, dar şi în viaţa reală

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Poveste. Mireasa fuge înainte de cununie, pentru că nu ştie dacă e gravidă cu iubirea vieţii ei sau cu devotatul ei prieten din studenţie. Este scena cu care s-a încheiat primul sezon al serialului „Sacrificiul”, difuzat de Antena 1. Postul de televiziune s-a hotărât, în sfârşit, să anunţe că pe 13 februarie va începe cel de-al doilea sezon. Interpreta miresei fugare, Oana Cârmaciu, a revenit şi ea pe platourile de filmare şi aşa am aflat că e însărcinată nu doar în scenariu, ci şi în realitate. Mai mult, spun anteniştii, scenariul serialului a fost modificat în momentul în care actriţa a rămas însărcinată, astfel că şi personajul interpretat de Oana va deveni mamă!
Actriţa a mărturisit că în cele şase luni de sarcină nu a trecut prin multe perioade grele, dar nici nu a avut pofte exagerate: „Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineaţa după un fruct pe cale de dispariţie care poate creşte doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranţă”, a mărturisit actriţa.
Sincer, nu ştiu de ce se mai trudesc anteniştii cu serialele. Ar putea face o saga cu „soţia-vulpiţă” şi aventurile ei extraconjugale.

Citit 2229 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2020 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.