Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

* Confesiune. Dragă Antena 1, îţi mărturisesc deschis că fără „Acces Direct” n-aş fi auzit vreodată de manelistul Tzancă Uraganu. Recunosc, de când manelele s-au mutat pe propriul lor post tv, pe care l-am scos din grilă de la bun început, am rămas în urmă. Adică în afară de Minune, Vijelie, „Vă pupă Jean”, Bursuc, Salam, Ciorbă şi Guţă, de alţii n-am auzit. Noroc de „Acces Direct”, de la care am aflat că Veronica Stegaru, alias „soţia Vulpiţă”, a dansat lasciv pentru Tzancă Uraganu. Juna vasluiancă şi-a exprimat ferm dorinţa de a da Blăgeştii Moldovei pentru Capitală, unde vrea să rămână să danseze şi să cânte. „Fata să rămână la soţ. El nu are de ce să fie gelos. L-am înşelat, da, dar cred că o să-l mai înşel”, a tranşat duduia situaţia familială. Aşa a ajuns să dea probă de dans în studioul de înregistrări al lui Tzancă Uraganu. Înainte ca juna să se dezlănţuie bâţâind din fund şi din buric, manelistul a vrut şi el să afle dacă ea chiar şi-a înşelat soţul şi dacă are de gând să se cuminţească. “I-am promis că nu îl mai înşel, dar ce vrei să îi fac. Asta e”, i-a spus senină Vulpiţa. De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Doar Antena 1 şi "Acces Direct". Păcat de copila care, peste ani, îşi va putea vedea părinţii la televizor în asemenea ipostaze. Oare Protecţia Copilului n-are nicio părere?

Citit 1764 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 19:20

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro