Exatlon sau survivor amoros?

Exatlon sau survivor amoros?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Insula Iubirii. După ce a găzduit „Survivor România” şi „Exatlon”, Republica Dominicană va deveni noua „Insula Iubirii”. Antena 1 anunţă că a început pregătirile pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii şi promite noi poveşti de viaţă, noi ispite, situaţii complet neaşteptate şi nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Adevărul este că, după cinci sezoane filmate în Thailanda, în aceleaşi resorturi, ajunsesem să recunosc şi camerele, şi obiectele de mobilier. Ca să nu mai vorbim despre ciorbele sleite ale concurenţilor readuşi pe insulă cu onoarea nereperată. “Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Cu siguranţă o să fie ceva surprinzător şi pentru concurenţi, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar şi unul epuizant în egală măsură!”, a declarat Radu Vâlcan, la plecarea spre Republica Dominicană. Acolo va aştepta cele cinci cupluri alese din cele aproape o mie care s-au înscris în acest an să îşi testeze iubirea în faţa celor opt ispite feminine şi tot atâtea masculine, pregătite să dea totul pentru a-i cuceri, altfel vor fi eliminate din show. Să înceapă ispitirea!

Citit 1442 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2020 19:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro