Fosta soţie aşteaptă un copil, actuala dă divorţ

Fosta soţie aşteaptă un copil, actuala dă divorţ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Urmează a şasea nevastă? Pandemie-pandemie, dar uite că se-alege praful de căsnicia cu numărul cinci a lui Ilie Năstase. De câteva zile vuiesc, nu alta, jurnalele mondene, cum că tenismenul şi actuala lui soţie nu apucă să aniverseze un an de la căsătoria civilă din septembrie anul trecut, pentru că s-au despărţit. Iar de data aceasta n-ar fi vorba despre infidelitate - "Nasty" fiind un maestru al escapadelor amoroase - ci despre violenţă verbală. Pe scurt, actuala soţie nu s-a obişnuit cu stilul… vulcanic de exprimare al celebrului sportiv, aşa că fiecare s-a dus la casa lui.

"Există nişte articole conform cărora v-aţi fi separat de dl Năstase", a fost întrebarea pe care reporterul i-a adresat-o Ioanei Năstase, într-o discuţie telefonică difuzată la ştirile Antena Stars. "Tot ce pot să spun este că e foarte adevărat tot ceea ce se scrie. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc momentan", a fost replica Ioanei Năstase.

Am apreciat sincer discreţia şi eleganţa doamnei - ar fi putut la fel de bine să îi trântească telefonul în nas - şi mi-a fugit gândul la fosta nevastă a tenismenului, Brigitte. Ce-ar fi fost la gura ei într-o asemenea situaţie?! Şi dacă tot i-am pomenit numele, aflaţi că doamna Pastramă, pentru că s-a căsătorit, aşteaptă un copil. Să fie într-un ceas bun!

Citit 2094 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2020 07:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.