De cinci ori mire

De cinci ori mire
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Casă de piatră. „Când Ilie Năstase era mire pentru prima dată, actuala lui mireasă nici nu se născuse”, am auzit ieri seară la Ştirile Pro Tv. Zău dacă n-a fost o răutate! Parcă nu ştiţi refrenul acela pe versurile poetului Adrian Păunescu „Haide, haide, fată,/ să te-aştept n-am să mai pot,/ Naşte-te odată,/ să nu fiu bătrân de tot!”. Şi-au mai comentat răutăcios televiziunile că Ilie Năstase s-a însurat la 73 de ani şi că mireasa e cu 30 de ani mai tânără. De parcă ar fi vrut să fie invers.

În fond şi la urma urmei, n-a fost decât cununia religioasă la malul mării, la care naşi au fost Ciprian Marica şi partenera lui. Bine, eu ştiam că naşii ar trebui să aibă mai multă experienţă de viaţă decât mirii, ca să le poată da un sfat bun în caz de nevoie. Şi nevoie chiar ar fi fost că acum două săptămâni cei doi miri erau în prag de divorţ.

În fine, Antena 1 a ţinut să remarce că Ilie Năstase a fost mire în costum de general. Mie asta-mi aduce aminte de nunta de acum şapte ani, cu Brigitte Sfăt, despre care scriam de parcă aş fi cobit: „Ilie Năstase se însoară de parcă ar divorţa”. „Mă-nsor în chiloţi…! Am emoţii ca la cules de ciuperci”, declara sportivul. Care a ales, până la urmă a ales din imensa-i garderobă fracul pe care l-a purtat în 2012, la nunta prinţul Albert de Monaco. Dar cele rele să se spele! Casă de piatră mirilor!

Citit 3732 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 21:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.