Gălăţeanul Florin Ristei, în juriul X Factor

Gălăţeanul Florin Ristei, în juriul X Factor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un sezon cum n-a mai fost. „Exuberanţă, talent, o voce extraordinară, energie, tinereţe şi un zâmbet cum altul nu există, adică Florin Ristei! Votaţi-l la 1313!”, vă îndemnam, în decembrie 2013, în ziarul „Viaţa liberă”, când gălăţeanul urma să intre în finala concursului. Şi să câştige! Ei bine, după şapte ani, Ristei se întoarce la X Factor, dar la masa juriului! Acolo unde se vor regăsi Delia, din echipa căreia a făcut parte Ristei, Ştefan Bănică şi Loredana. Horia Brenciu şi Carla’s Dreams au dispărut din emisiune, la fel şi Mihai Bendeac, Răzvan şi Dani revenind în postura de prezentatori. „În lume, doar în două ţări revine X Factor, iar în Europa numai în România. Va fi un an cum n-a mai fost niciodată la X Factor”, se lăudau Răzvan şi Dani, deunăzi, la emisiunea matinală.

„Mă bucur tare de tot că sunt aici, am zis-o de multe ori că mi-ar plăcea să ajung în juriu”, a mărturisit Florin Ristei. Artistul şi-a amintit de tricoul „Posesor de Factor X”, primit de la fani înainte să câştige concursul. L-a găsit şi plănuieşte să-l ofere unui concurent care-l va merita cu replica următoare: „Cântă bine, joacă bine şi poţi fi tu aici peste şapte ani, în locul meu!”.

Ar mai fi de spus doar că audiţiile vor avea loc exclusiv la Bucureşti, pe fondul restricţiilor impuse de pandemie. Să sperăm că nu va avea şi X Factor soarta Next Star…

Citit 2039 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 08:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.