Gălăţeanul care vrea să marcheze o premieră mondială

Gălăţeanul care vrea să marcheze o premieră mondială
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* X Factor. "Sper să marchez o premieră mondială: nu cred că cineva care a câștigat un astfel de talent show din postura de concurent a repetat experiența și ca membru al juriului!", a mărturisit gălăţeanul Florin Ristei, la filmările noului sezon „X Factor”, despre care Antena 1 promite că va avea premiera în curând. Între noi fie vorba, n-ar fi rău să mai primim şi ceva „prospătură”, că mi s-a urât de atâtea ediţii învechite şi reîncălzite de „Chefi la cuţite” şi „Asia Express”.

Revenind la Florin Ristei, acum şapte ani a câştigat trofeul X Factor având-o ca mentor pe Delia. Acum se află la masa juriului, concurând împotriva Deliei, Loredanei şi a lui Ștefan Bănică. "Îmi doresc cu adevărat să câștig și de data aceasta. Am zis la un moment dat că mi-ar plăcea să ajung în juriu și iată că, după șapte ani, s-a întâmplat! Eu vin cu speranțe aici, pentru că multe lucruri mi s-au întâmplat de-a lungul timpului datorită cifrei 7, iar acum se face un nou ciclu, din 2013, când am câștigat X Factor”, susţine Florin.

Pe de altă parte, este conştient că va primi cea mai „păguboasă” categorie de concurenţi - trupele, care mult prea rar ajung în finală. „Dacă se va adeveri această bănuială, eu o să am cea mai grea sarcină, mai ales că și regulile se modifică din acest an”, a promis Ristei.

Citit 1387 ori Ultima modificare Joi, 06 August 2020 19:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.