Gina Pistol cu vocea Romicăi Puceanu

Gina Pistol cu vocea Romicăi Puceanu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chefi la cuţite. Jur, mă uitam luni seara la Gina Pistol, dar n-o recunoşteam. Era poate chiar mai frumoasă şi mai fermecătoare decât în sezoanele trecute "Chefi la cuţite", dar când deschidea gura să vorbească se spulbera, instantaneu, vraja. Era aşa de răguşită cum n-am auzit-o niciodată, iar cuvintele de finalul propoziţiilor se spărgeau pur şi simplu, pentru că nu le mai rămânea voce să fie rostite. Aş zice că avea ceva timbrul Romicăi Puceanu, dar după o petrecere din aceea de trei zile şi trei nopţi. Pornind de la glasul Ginei, m-aş fi aşteptat să văd în emisiune concurenţi cu măşti de protecţie şi mănuşi, şi ceva mai multă distanţare fizică. Nici vorbă!

Chef Cătălin Scărlătescu şi-a adus în platoul emisiunii statuia dobândită în sezonul trecut, dar numai temporar, până va găsi vreo piaţetă în care să o expună. Ironică, Gina i-a sugerat să-şi ia monumentul acasă, pentru dormitor. Iar când vine o domnişoară şi ajunge în pat, să-l poată admira: în stânga pe Scărlătescu în carne şi oase, în dreapta, întruchipat în statuie. Eh, răutăţi!

Şi pentru ca orgoliul lui Chef Scărlătescu să depăşească dimensiunile platoului Antena 1, a mai şi câştigat prima amuletă, acordată de Chef Patrizia Paglieri. Asta înseamnă să ai ghinion încă din prima ediţie!

Citit 1595 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2020 08:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.