Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* ”Şoarec” la „Chefi la cuţite”. „În aceeaşi idee de echipă: eu gătesc, Ştefan aşteaptă!” - „Da’ dacă tu ştii să găteşti pentru ce să mă mai bag eu?! Ştie Şoarecu!”. Sunt replicile cu care Speak şi iubita lui, gălăţeanca Ştefania - pe care o alintă „Şoarec” - au intrat în bucătăria „Chefi la cuţite”. „Ruloul vieţii” - adică ruladă de vită cu piure cu trufe a fost preparatul Ştefaniei. Contribuţia lui Speak a fost curăţatul legumelor şi piureul. Ocazie cu care am aflat că el nu mănâncă niciodată ceapă crudă: „Se zbârleşte carnea pe mine. Dacă sunt singur pe o insulă cu o ceapă, n-o mănânc!”.

După gustul juriului, cu piureul au dat-o în bară, dar rulada a avut succes total. „Era vită? Cum aţi reuşit să o convingeţi să aibă gust de ficăţei de pui?”, a întrebat chef Dumitrescu. „Am şi eu un talent!”, a replicat Ştefania.

Culmea, singurul care nu le-a dat cuţit a fost Sorin Bontea, dar a avut o explicaţie: „Păi n-am zis eu că vă gătesc la nuntă, ce e cu voi aici?”.

Sincer eu le-aş fi dat cuţitul de aur. Nu pentru că preparatul lor mi-a făcut poftă, ci pentru că nici nu ar fi trebuit să gătească. Sunt savuroşi pur şi simplu! Au sare, piper, spirit, dulceaţă şi umor cât o porţie mare de bună-dispoziţie.

Citit 1202 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 12:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro