Doamna ministru Pastramă

Doamna ministru Pastramă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* "Acţibildele" lui Brigitte. Ca un leopard roz, aşa arăta Brigitte Pastramă în propriul reality-show, venită să-şi inspecteze locuinţa proaspăt eliberată de chiriaşi. Echipată în colanţi roz cu model animal-print, tricou roz şi pantofi sport asortaţi, era gata de atac. Prima bruftuluită a fost portăriţa, care a cutezat să o întrebe dacă s-a întâmplat ceva, iar nefericitul consort Pastramă a mormăit un răspuns. Atât i-a trebuit! „Ce tupeu şi pe asta! Mă întreabă dacă s-a întâmplat ceva în casa mea şi în munca mea! După ce că mi-a terorizat chiriaşii! Din cauza la asta au plecat!”, a boscorodit Brigitte, dând cu gramatica de toţi pereţii.

„Deci mi-au nenorocit pereţii! Toţi pereţii din camerele copiilor sunt găuriţi! Au fost acţibilde şi odată ce s-au dezlipit acţibildele au rămas găuri! Peste tot găuri, găuri, găuri! De mobilă, nici nu mai vreau să vorbesc. Doamne, mobila e plină de cariocă! Ce mi-au făcut ăştia… numai acţibilde peste tot!”, am auzit-o pe Brigitte.

Săracele abţibilduri! Aşa le trebuie dacă au ajuns în casa şi în gura doamnei Pastramă. La o adică, eu zic că guvernanţii ar trebui s-o aibă în vedere pe lista de rezerve de miniştri. Pe lângă un „genunche” şi nişte „pepsiglas”, s-ar potrivit şi ceva "acţibilde"! Zic şi eu, nu dau cu parul!

Citit 1844 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2020 18:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.