Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Brioşe curcubeu. Ştiţi reclama aceea "curcubeu pe cerul gurii". Dansatorul Emil Rengle a pus curcubeul diversităţii pe farfurii: "În sufletul meu se află culorile curcubeului şi asta vreau să le ofer celor trei chefi. Dragoste, în formă de brioşă", a mărturisit. Îmbrăcat în tatuaje şi şorţ, artistul a vorbit din nou despre experienţa personală: "Când aveam 15-16 ani, simţeam că nu mă încadrez şi am crezut că sunt greşit, că sunt păcătos. Am trecut prin provocări. În 2018, m-am declarat bisexual în faţa lumii şi valul de reacţii a fost uriaş. De fiecare dată sunt întrebat de ce vorbesc despre asta. Pentru că există mii de copii care trec prin această experienţă şi se gândesc la suicid", a explicat Rengle. Recunosc, îmi lăsa gura apă privind brioşele-curcubeu, pe care le-a transformat în lava cakes, din care, în loc de ciocolată, curgeau bomboane. "Pregătesc un ornament cu placa de păr. Iau orice fel de bomboane, pe care le topesc cu placa de păr", a spus Rengle. În viaţa mea nu mi-aş fi imaginat că placa de păr poate fi utilă în bucătărie. Aştept cu interes nişte paste cârlionţate cu drotul... În faţa chefilor, Emil şi-a făcut intrarea dansând pe tocuri, pe un imn al dragostei, cu drapelele diversităţii fluturând, pus în valoare de câteva balerine. Şi a ieşit, fireşte, cu un cuţit de aur! Îl merita.

Citit 1458 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 08:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro