”Am nimerit-o fix în fraga buzelor”

”Am nimerit-o fix în fraga buzelor”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Marea distracţie din ciubăr. „Noi vorbim de porci şi de garniţă” – „Potoliţi-vă cu mâncarea! Noi avem doar băutură şi manele şi femei de şapte stele”, a fost schimbul de replici care a dat start distracţiei nocturne în ciubăr la „Ferma” Pro Tv.
„Uite-aşa aş vrea să moor!”, răcnea fiecare, după ambitus şi vibrato. Un concurent ţinea ritmul lovindu-şi tâmpla de fesierul bombat al duduii de lângă el, care purta un slip sumar cât un pretext. „Îţi dai seama, cu atâtea femei frumoase în preajmă, nu ai cum să nu te simţi bine”...
„În ciubăr ne-am relaxat un pic mai mult decât era cazul. Ciubărul a fost foarte încălzit spre fierbinte, iar eu am simţit cu mvinişorul îşi face prezenţa. Parcă loc nu prea mai era, o mare înghesuială, eu pe sus, băieţii pe jos, în fine toată lumea s-a ameţit rău. Şi la un moment dat cântam şi tot cântam şi noi ne-am mai pupat, aşa, pe obraz, în timp ce ne bălăngăneam şi ne legănam ca două lebede pe acolo, dar la un moment dat am nimerit-o fix în fraga buzelor”, a povestit Anna Lesko despre primul sărut cu Viviana Sposub. Şi dacă bariera picase, au mai urmat şi alte săruturi, că nu-i aşa, fraga buzelor era tot acolo.
Fireşte, spectacolul erotic va continua şi în episoadele următoare, nu de alta, dar ce-ar fi intrigile şi răfuielile fără niţel sex. La Pro TV.

Citit 1033 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 17:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro