”Hai să-i închidem acum, să le dăm drumul de Crăciun”

”Hai să-i închidem acum, să le dăm drumul de Crăciun”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* CRBL spaniol. „Mulţi prieteni ar face acest pas, numai că le lipseşte curajul, asumarea. Dacă eu, Elena şi Alesia, împreună cu pisica am decis că e mai bine pentru noi aşa, ne-am luat viaţa în mâini şi am plecat. De ce nu? E o nouă provocare, o nouă încercare şi eu am căutat foarte multă linişte”, a mărturisit la „Vorbeşte lumea”, pe Pro TV, CRBL, care tocmai s-a stabilit, cu familia, în Spania, în comunitatea valenciană, pe plajă.

„Deocamdată suntem într-o vacanţă prelungită, nu trebuie să facem nimic, dar avem nişte planuri pe 2021 şi o să le punem în practică. Mi-e dor un pic de acasă şi mi-e dor de concerte, tocmai de aceea pregătesc multă muzică pentru ca atunci cînd vom putea să ne vedem la concerte să avem ce să fredonăm”, a spus artistul, care a lansat deja un videoclip pentru "posesorii de CRBL”.

Cântăreţul a vorbit şi despre restricţiile din Spania: „Se poartă mască nonstop şi e normal pentru că amenda se aplică şi e între 600 de euro şi 600.000 de euro! S-a băgat şi la noi restricţia, după 12 noaptea nu mai ai voie să ieşi afară din casă. În Catalonia, de vreo două săptămâni, de la ora 6 nu mai ai voie să ieşi afară din casă. Bănuiesc că undeva s-a dat o ordonanţă şi băieţii au zis: „în Europa, hai să-i închidem acum, să le dăm drumul de Crăciun”.

Citit 1501 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 19:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.