Iubire pe salteaua de lupte

Iubire pe salteaua de lupte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Medalie şi inel. „Dacă nu erau luptele, nu ne întâlneam!”, mărturisea, la ştirile sportive de luni seară, Ovidiu Andrei Dumitru, care şi-a cerut iubita de soţie la Finala Campionatului Național de Lupte. A îngenuncheat în faţa podiumului pe care urcase Suzana Șeicariu, medaliată în competiţie, şi i-a oferit inelul. A avut emoţii mai mari decât la oricare altă luptă, iar găsirea inelului a fost o competiţie adevărată: „Noaptea, pe furiş, am probat un inel de-al ei. Era fix pe mărimea degetului meu mic şi când am văzut că intră pe el, am zis: ăsta e! A fost greu să îl ascund, am avut nişte locuri... ”.

Suzana a fost cu atât mai surprinsă cu cât, în primele clipe, a crezut că i se oferă un dar de premiere, nicidecum inelul! „Cred că el a avut cele mai mari emoţii pentru că eu nu ştiam nici măcar ce se întâmplă. Nu mă aşteptam! Am spus da, nici n-am stat pe gânduri”, povestea sportiva.

Câteva clipe mai târziu am văzut-o pe ea – cam un sfert din gabaritul lui - azvârlindu-l este umăr, proiectându-l pe saltea, asigurându-se că acolo rămâne… cu un sărut! Ăsta da antrenament!

Potrivit jurnaliştilor, cei doi sunt împreună de doar şase luni şi s-au cunoscut pe saltea, la lupte. Suzana a făcut handbal şi atletism înainte să treacă la lupte, iar amândoi sunt campioni naţionali.

Citit 1497 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2020 18:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.