Căprioară cu parfum de succes

Căprioară cu parfum de succes
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Puterea de a te reinventa. „Din Denisa care nu mai făcea bani din muzică a ajuns antreprenoare. Face câteva sute de mii de euro şi a lăsat muzica pe planul doi”, aşa a început ştirea Antenei Stars despre Denisa Tănase, care împreună cu sora ei, Raluca, forma trupa „Bambi”.

Sincer, era cât pe-aici să n-o recunosc pe tânăra de pe ecran, care nu prea mai semăna cu jumătatea brunetă a trupei de căprioare ajunse la maturitate şi care ajunseseră să cânte un soi de manele cu pretenţii de muzică nuntă.

„O femeie de succes ştie că trebuie să se adapteze vremurilor. Asta a făcut Denisa, care a ales să investească o afacere înfloritoare cu parfumuri şi a vândut anul acesta peste 50.000 de sticluţe în toate colţurile ţării”, spunea ştirea. Numai că Denisa a luat în serios treaba asta: a investit în cursuri în laboratoare specializate din Franţa şi în cursuri de business.

„Mi-am impus să nu trăiesc cu frică şi să nu las toată situaţia asta să-mi schimbe cursul vieţii. În perioada pandemiei am deschis o fabrică de parfumuri şi cosmetice. Am început cu igienizant, dar scopul este strict să putem produce parfumuri şi în România, iar furnizorii din Franţa şi Dubai vor rămâne doar furnizori de materie primă”, a mărturisit Denisa.

Ce să mai, jos pălăria!

Citit 1879 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2020 18:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.