Sărutul suprem al lui Mihai Bendeac

Sărutul suprem al lui Mihai Bendeac
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* KingJasm. „Dacă ar fi să pup pe cineva sezonul asta, tu ai fi”, i-a mărturisit actorul Mihai Bendeac, membru al juriului iUmor, concurentei Jasmina Negrea Drăgan. Aşa că în culise, după ce a îmbrăţişat-o prieteneşte, a prins-o bine de cap, să nu scape, şi a sărutat-o. Scurt, dar explicit.

Pentru aprofundare, scena a fost reluată de cel puţin zece ori, în detaliu, slow motion, din toate unghiurile, cu acorduri romanice de pian pe fundal. Inclusiv explozia de bucurie a concurentei, despre care am aflat că e virală pe TikTok, sub numele KingJasm.

E adevărat, Bendeac are deja o colecţie de săruturi cu diferite concurente care au urcat pe scena emisiunii de-a lungul vremii. Săruturi surprinse, forţate ori atent regizate, numai că acesta e diferit. Pentru că Jasmina nu e chiar în „standardele” celorlalte concurente sărutate: „Nu ştiam dacă îţi plac grasele, dar am venit pentru tine în special!”, glumise KingJasm.

„Sărutul ne-a dezgheţat inimile. A fost un moment epic”, a comentat Cheloo. „Am avut intuiţia că pe fata asta o s-o pupe! Ştii de ce? Pentru că el pupă o stare, un spirit!”, argumenta Dan Badea. „I-a dat sărutul suprem! Sărutul suprem însemnând că nu a fost nicio chestie cu vreo tentă de nicio altă natură, el a fost bazat pe simpatie sută la sută”, a concluzionat Delia. Aştept cu interes momentul în care Cheloo o să pupe şi el pe careva.

Citit 1344 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2020 18:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.