Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ştafetă. "Vezi că dimineaţa are cam multă energie, deci mai uşor cu dulce! Când face TikTok i te adresezi frumos cu «rege - regele TikTok-ului!» Şi, foarte important, nu uiţi orice s-ar întâmpla: numărul de la vopseaua de păr. Ca să-l flatezi, îl rogi să te plimbe cu maşina lui cea nouă mare. Când te descalţi, îţi iei cipicei…", aşa sună instrucţiunile de utilizare a lui Cove, pe care Adela Popescu i le predă Lorei, care notează atentă. Glumesc. Este noul promo al emisiunii "Vorbeşte lumea", de la Pro Tv. La finele săptămânii trecute a avut loc un fel de proces-verbal de predare-primire a prezentării. Adela Popescu se pregăteşte să devină mămică pentru a treia oară, aşa că va lua o pauză de televiziune: "Consider că eu am fost destul de expusă la Covid. Părinții sunt în vârstă, iar ceea ce am eu în burtică este o mare responsabilitate și trebuie să am mai multă grijă. Iar pentru acest copil merită să renunț la cel mai frumos loc de muncă". Lora i-a mai ţinut o dată locul Adelei, timp de nouă luni, când aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil. O să-mi spuneţi că Lora e #moldoveancă, născută în Vaslui. Dar eu cred că e şi gălăţeancă prin adopţie, chiar ea mărturisind: "Din clasa I am început să fiu gălăţeancă". Iar vocea şi talentul i-au fost descoperite de regretatul profesor Cristian Arginteanu. Deci, "Vorbeşte lumea" cu o gălăţeancă!

Citit 922 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2021 15:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro