Nu te (mai) recunosc! Ai slăbit două kilograme

Nu te (mai) recunosc! Ai slăbit două kilograme

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pepe. Recunosc, atunci când am auzit, la Antena 1, că Pepe a slăbit două kilograme, m-am gândit că poate i se trage de la divorţ. Bine, a fost călit în luptele cu năbădăioasa Oana Zăvoranu, dar divorţul e altă treabă când e vorba de doi copii. Ei bine, silueta artistului a avut de suferit la antrenamentele pentru cea mai nouă transformare de la "Te cunosc de undeva"! Şi asta pentru că anteniştii au gândit să vină cu "gale tematice", iar sâmbătă seara vom avea parte de "show-ul cardio". Pepe va trebui să se transforme în MC Hammer. Până şi membrii juriului îl compătimesc: "Referinţa lui este un clip în care MC Hammer face playback şi se concentrează doar pe dans. El trebuie să şi cânte foarte mult, să şi danseze foarte mult. Iar mişcările lui MC Hammer sunt cumplit de grele!", a mărturisit Cristi Iacob. Problema lui Pepe nu a fost legată neapărat doar de dans: "Personajul ăsta e chiar dificil! Are foarte multe cuvinte şi o frazare destul de ciudată! Chiar dacă era în limba română, mi-ar fi fost foarte greu, în engleză nu mai zic! Am slăbit două kilograme repetând pentru MC Hammer!". Anteniştii promit că pe lângă MC Hammer, vor veni Lmfao&GoonRock Salt-N-Pepa şi Freddie Mercury, iar invitatul special al galei cardio va fi Dorian Popa. Hâţ, Johnule!

Citit 709 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 18:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro