Tratat erotic pentru căsătoriţi

Tratat erotic pentru căsătoriţi

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Pe bune?! "Balenele eşuate, valsul leneşilor, capra încăpăţânată, orbirea cârtiţei şi cubul de şerpi reprezintă: a) figuri mai puţin cunoscute din patinajul artistic pe perechi; b) poziţii din cartea Kama Sutra pentru căsătoriţi; c) nume de cod ale unor misiuni de spionaj din timpul războiului rece". Aceasta a fost una dintre cele mai trăsnite întrebări, cu variante de răspuns pe măsură, pe care le-am auzit la quiz show-ul "Pe Bune?!", de la Pro Tv. Bine, recunosc, am avut o dilemă în privinţa scrierii titlului celebrei cărţi de inspiraţie în… intimitate. Mai ales că vorbim despre o variantă pentru cei căsătoriţi, aşa că nu prea e loc de… întors. Invitaţii lui Mihai Bobonete au şi încercat să imagineze «Balenele eşuate» în patul conjugal, acolo unde ea e obosită, s-a întors cu spatele, iar el deja a adormit. Şi n-au fost chiar departe de adevăr: "Poate dacă am fi adăugat în listă şi poziţia «Maşina de spălat vase» totul era mult mai simplu. În 2013, doi studenţi de la Harvard au publicat o versiune pentru oamenii căsătoriţi a celebrului tratat erotic indian. De exemplu, poziţia «Balenele eşuate» reprezintă starea de după ce ai mâncat la restaurant şi nu-ţi vine să te mişti. «Orbirea cârtiţei» apare când soţul nu observă că soţia s-a tuns. Iar «Cuibul de şepi» este, desigur, o vizită la rudele soţiei!", a dezvăluit Bobonete.

Citit 706 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 18:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro