Cum slăbeşti 13 kilograme într-o lună

Cum slăbeşti 13 kilograme într-o lună

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Reţeta Duban. "Băi nene, cât ai slăbit! Nu mai ai burtă!"/ - "Şi n-o sug de data asta!", a fost schimbul de replici dintre Cătălin Măruţă şi Andrei Duban, la Pro Tv. Măruţă pregătise deja maşina de tuns, pentru că, în urmă cu patru luni, a pus un pariu cu Duban: dacă actorul nu slăbeşte 13 kilograme până la Paşte, îl va tunde la chelie, în direct. Iar dacă reuşeşte performanţa, Măruţă va trebui să doneze unei case de copii un tort egal cu kilogramele slăbite de Andrei Duban.
Între noi fie vorba, Duban nu a fost vreodată o apariţie silfidă. Nici când juca rolul pionierului întârziat recitând poezii dedicate "tovarăşei" supreme, nu era vreun "delicat". Prin urmare, Măruţă avea suficiente motive să spere că-i va face din freză… aeroport de muşte. Ei bine, Duban era aproape tras prin inel! Mă rog, îl ajuta şi cămaşa neagră, dar cântarul pe care l-a urcat nu a minţit. "Eu acum o lună am început să slăbesc! Acum o lună aveam o sută de kilograme! Am slăbit natural, cu ajutorul unui prieten. Se numeşte bariatrie. Ştii cât are stomacul meu acum? O sută de mililitri! Pot să mănânc orice, dar puţin, că mă satur", a dezvăluit actorul, care l-a invitat în platou şi pe chirurgul care l-a "slăbit". Pe scurt, Duban şi-a micşorat stomacul. Mda. Reţeta de slăbire "bisturiul" face minuni. În rest, ce să zic? Uşurel cu bucatele tradiţionale de Paşte!

Citit 1068 ori Ultima modificare Vineri, 30 Aprilie 2021 21:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro