Hoaţa de pătrunjel

Hoaţa de pătrunjel

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

* Justiţie. Până acum auzisem doar de bătrânele săltate de poliţişti pentru că vindeau pătrunjel la colţul străzii. Ei bine, „poliţiştii din municipiul Vaslui au de rezolvat un caz inedit după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui supermarket despre faptul că o bătrânică a încercat să sustragă din magazin fructe şi legume în valoare de 130 de lei. Bătrânica, în vârstă de 73 de ani, fost cadru didactic, a mers direct la raionul de fructe şi legume de unde a sustras mai multe produse”, am auzit la „Starea Naţiei” cu Dragoş Pătraru, pe Prima Tv. Pe biata femeie au dat-o de gol frunzele de pătrunjel. Aşa că firma de pază a anunţat poliţia. Bătrânei i s-a întocmit dosar penal.
„Tare şi asta! N-a zis unul de-acolo: «Ia, mamaie, pătrunjelul şi du-te-n plata Domnului, oricum aruncăm 300 de legături în fiecare seară, că se strică!». Nu! Facem dosar penal! Judecăm, condamnăm! Să vină procurorii! Alo, judecătorii: «Lu’ tanti asta, şapte ani cu executare, da?!». A fost şi profesoară! Agravant! Agravant! Ce ţară tristă! Ăia de sus aşteaptă marfarele cu bani de la UE, deja au împărţit caşcavalul între ei, cu firme cu parandărăt, se ştie… Şi între timp se face dosar penal pentru pătrunjel şi fructe ciordite de o profesoară pensionară care n-are bani pentru mâncare…”, a comentat Dragoş Pătraru.
Ţară tristă, plină de umor…

Citit 610 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 21:03

1 comentariu

  • postat de d.f. Miercuri, 09 Iunie 2021 01:06 89.137.230.*** Link la comentariu
    3
    10

    Daca a ajuns un fost cadru didactic la 73 ani sa nu isi permita sa cumpere mancare este clar acum in ce stare ne-au adus politicienii care au distrus si jefuit tara asta si ne-au saracit constatnt de 30 ani ! Dupa ce ca suntem saraci si bolnavi mai vor sa mareasca si varsta de pensionare de parca noi lucram la cravata si costum ca politicienii cei hoti si lacomi. Au distrus viitorul tuturor si nu mai avem nicio sansa din cauza acestor nemernici!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro