„Pe tine te ştiu! Ai dansat cu nevastă-mea!”

„Pe tine te ştiu! Ai dansat cu nevastă-mea!”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Uimitor. „Vlad este un copil extraordinar. Am aflat că are Sindromul Down exact la naștere. În momentul respectiv mi s-a zis: «Puteţi să-l lăsaţi aici!». Dar noi a ales să luptăm!”, este mărturia făcută la „Next Star” de tatăl lui Vlad Negoiță. În urmă cu zece ani, a participat la „Dansez pentru tine”, pentru a-şi putea ajuta fiul. Sâmbătă seara, fiul a urcat pe scena „Next Star” şi a dansat alături de „Furnix Team”, o trupă de profesionişti.

„Am dansat pentru tine, Ştefane!”, a strigat Vlad la finalul momentului artistic. A fost suficient ca tatăl lui să urce pe scenă pentru ca Ştefan Bănică să-l recunoască imediat: „Ai fost la «Dansez» şi ai dansat chiar cu Lavinia!”. Se întâmpla înainte ca artista Lavinia Pârva să-i devină soţie şi la vremea aceea se spunea că în timpul filmărilor s-au înfiripat sentimentele care aveau să se transforme mai târziu într-o căsnicie.

„Vlad, te știu de când erai foarte mic. Ai crescut mare și frumos, au devenit un băiat în toată puterea cuvântului şi ceea ce e mai important dincolo de televiziune, este familia, relația tată-fiu, care este excepţională, și forța ta umană care este uriașă, incomensurabilă. Pentru mine, prezența ta aici e o lecție! Sunt fericit că te-am cunoscut atunci şi sunt fericit că te cunosc acum”, a exclamat Bănică. Dansul şi puterea de a lupta merg mai departe!

Citit 3528 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iulie 2021 21:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.