Din Paris, pe Dâmboviţa. Nud

Din Paris, pe Dâmboviţa. Nud
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Adevărul gol-goluţ. „Alexandrina a defilat dezbrăcată complet pe podul Alexandru al III-lea din Paris, într-un serial de succes «Emily in Paris»", a fost prezentarea fără prejudecăţi pe care Cătălin Măruţă i-a făcut-o frumoasei Alexandrina Turcan, model, actriță și dansatoare din Republica Moldova, intrată live în emisiunea de la Pro Tv. „Crezi că vom putea reface, vreodată, acea scenă aici, în platoul emisiunii?”, s-a grăbit Măruţă cu invitaţia. „În platou, nu cred”, a încercat Alexandrina un refuz delicat. „Mergem pe un pod! Pe Dâmboviţa, undeva!”, a insistat Măruţă. „Nu, nu cred! Putem să facem ceva mult mai frumos”, a replicat frumoasa de peste Prut.
Alexandrina ar fi putut să participe la Festivalul de la Cannes, dar a ales să fie în Rusia, la Moscova, pentru a participa la o mare competiţie de dans la Kremlin. Recunoştea că aproape simte că i se iau picioarele de oboseală, de atâtea repetiţii şi efort, dar că dansul a fost cel care a propulsat-o în luminile rampei. „Vine şi Vladimir Putin la competiţie?”, a aruncat mănuşa Măruţă. „Nu ştiu, posibil, de ce nu?! Au fost ani în care a venit!”, a răspuns tânăra. Dar Măruţă, tot Măruţă. A vrut să ştie dacă Alexandrina avea şi pantaloni la bluza de pijama pe care o purta. Ei bine, avea! Spre dezamăgirea generală a colegilor lui Măruţă. Atâta s-a putut, ce vreţi!

Citit 526 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iulie 2021 21:43

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro