Copiii de circ din Recea

Copiii de circ din Recea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* "Next Star". „Mihail, câine de circ”, „Fram, ursul polar”, „Înghiţitorul de săbii” sunt poveştile despre circ, fascinante şi tragice din copilăria mea. Tocmai de aceea, când e vorba de circ, ştiu că, dincolo de luminile arenei, de strălucirea costumelor, de zâmbete reale sau pictate, sub cupolă există o tristeţe a artistului de circ. La toate acestea m-am gândit văzându-i la "Next Star" pe copiii de la Şcoala Gimnazială Recea, din judeţul Maramureş. Desigur, în comparaţie cu alţi copii acrobaţi veniţi în emisiune ediţiile trecute, păreau, poate, stângaci şi oarecum greoi. „Noi suntem o mână de copii de la sate. Unii sunt nevoiași. Noi pentru astăzi ne-am propus să ne iasă totul bine. Nu ne gândim la marele premiu. Avem emoții foarte mari”, spuseseră copiii înainte să intre în marea finală. Evoluţia lor atrăsese atenţia inclusiv profesioniştilor de la Circul Bellucci, care le-au făcut o invitație imposibil de refuzat: „Este foarte greu ceea ce au făcut și periculos și am vrea să îi avem la noi în echipă”. Copiii din Recea au câştigat trofeul "Next Star". Nu comentez decizia, dar nu pot să înţeleg de ce un concurs cu şi despre copii a fost programat aproape de miezul nopţii, că doar nu era Revelionul. Şi câţi telespectatori au participat cu adevărat la televotingul din noapte. Mistere demne de cupola circului, nu-i aşa, Antena 1?!

Citit 374 ori Ultima modificare Marți, 20 Iulie 2021 02:03

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro