Iulia Albu! Ei, fleoşc!

Iulia Albu! Ei, fleoşc!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Uite cine face valuri. Nu, nu e nimic ofensator în titlul meu. „Splash! Vedete la apă”, e tot un fel de „Fleoşc, în apă!”, dar englezit şi cu niscai fiţe. Vorbesc despre noul sezon al emisiunii cu vedete care plonjează în bazin, pe care Antena 1 îl readuce pe ecran, după şase ani. N-aş vrea să am gura pocită, dar şi pe "Burlac" l-a resuscitat din dulapul cu vechituri şi n-aş zice că a fost tocmai un succes… Dar hai să nu cobesc.

Ceea ce m-a făcut să ridic din sprâncene a fost componenţa juriului „celui mai răcoritor show al verii”, după cum se laudă Antena 1. Prima anunţată e „criticul de modă Iulia Albu”, care îşi face „botezul oficial” la Antena 1. Păi, ce treabă are găinuşa de companie cu apa? Dacă avea raţă sau gâscă mai ziceam! „Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine sută la sută!”, susţine Iulia Albu. Aha, deci dacă te prăvăleşti ca bolovanul de la trambulină, tot mai contează cât de fashion era şi mai ales unde-ţi stătea şnurul de la… sutien? Aşa-i că v-aţi gândit la prostii?!

Măcar Jean de la Craiova, alt membru al juriului, are experienţa unui „Splash”, pe pielea lui, deci ştie cum stă treaba. Cât îl priveşte pe Nea Marin, dacă nu baţi corect "Căluşarii" ori "Sârba în căruţă" pe trambulină, degeaba îţi rupi gâtul de la zece metri înălţime!

Citit 1190 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iulie 2021 23:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.