Educație cu ciungă-n păr

Educație cu ciungă-n păr
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Corigență la cor. Și dacă tot a început luni școala, s-a deschis sipetul cu amintiri frumoase ori traumatizante. De pildă, coordonatoarea grupurilor la "X Factor", sezonul X, adică Delia, a rămas corigentă la cor. Nu la corul școlii generale, ci la ditamai "Dinu Lipatti", să ne înțelegem. După cum le-a povestit Delia colegilor de la masa juriului, se pare că n-a știut versurile unei anumite "cântări" și n-a mimat suficient de convingător. Pe lângă faptul că "a rămas pe vară", cum se spune, mai păstrează o amintire de neuitat. Cadrul didactic i-a lipit și guma de mestecat în păr. O practică obișnuită și pentru unul dintre foștii profesori ai Loredanei, după cum aveam să aflăm. Istoria corigenței și a educației cu ciungă lipită-n păr nu e o noutate, a fost relatată și de mama Deliei, acum un an, tot la televizor: "La ora de cor, Delia era obraznică și clefăia gumă tot timpul. O dată, profesoara i-a pus-o în păr, ca să o învețe minte. I-a făcut părul mototol, apoi i-am scos-o cu foarfeca. Ba mai mult, a rămas și corigentă, tot la cor", a declarat Gina Matache. Sigur, veți spune, corigentă sau nu la cor, uite ce bine a ajuns! Și la ce coafuri își face, se pare că ciunga din păr a inspirat-o. Glumesc amar, desigur. Pentru că, fie că o recunoaștem sau nu, toate aceste experiențe, mai vesele sau mai triste, lasă urme adânci!

Citit 953 ori Ultima modificare Marți, 14 Septembrie 2021 21:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro