Yoginul Cioloş şi spiralele Misa

Yoginul Cioloş şi spiralele Misa
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* 40 de întrebări. "Aţi fost unul dintre discipolii lui Bivolaru, deşi aţi negat că l-aţi cunoscut. Ulterior, şi Bivolaru a declarat: «Nu am avut niciodată onoarea să mă întâlnesc cu dl Dacian Cioloş. Dumnealui a făcut cu mulţi ani în urmă yoga în cadrul acestei şcoli, dar asta nu îl incriminează cu nimic». Vreau să ştiu cât v-a afectat imaginea asocierea cu Gregorian Bivolaru. Urmează întrebarea: aţi participat vreodată la spiralele Misa?", l-a întrebat Denise Rifai pe Dacian Cioloş, duminică seară, la Kanal D. Şi numai ce-l aud pe stimatul politician: "Cred că am fost, da, la o spirală la mare odată, pentru că erau tabere organizate. Erau, cred, la vremea aceea, între 10-20 de mii de cursanți în toată țara, pentru că erau cursuri organizate în diferite orașe din țară și unde era un instructor care... Mă rog, te înscriai ca la orice curs, se ținea la Casa Studenților din Cluj și învățam diferite posturi, învățam diferite tehnici de meditație, eram interesat de lucrul acesta, doritor să învăț foarte multe. Toate aberațiile, tot ce am auzit mai apoi și ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru... asta a fost mult mai târziu", a răspuns Dacian Cioloş. Mi-l şi imaginam acum cu picioarele îmbârligate în "Lotus", meditând la nemurirea politică, dar mi-a tuflit entuziasmul: "Nu prea mai am timp acum să fac meditaţie. Mai fac relaxări..".

Citit 942 ori Ultima modificare Luni, 27 Septembrie 2021 23:29

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro