Post şi abstinență, dar nu şi în pat...

Post şi abstinență, dar nu şi în pat...
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Doar cu voia soţului! „Relaţiile trupeşti neconsumate generează nişte lucruri neplăcute în interiorul corpului bărbatului sau femeii! Postul trupesc se ţine doar cu acordul celor doi soţi! Se întâmplă pe la unele credincioase, mai bisericoase: «40 de zile n-ai voie să te atingi de mine, e post! La revedere! Pune-o în cui!». Nu e în regulă, tată! Dacă peste 20 de zile soţul are o ispită şi simte nevoia să vină spre soţie, iar soţia spune nu, lasă-mă în pace, soţul rămâne tulburat şi se poate duce în altă parte, Doamne fereşte! Ca să nu se ducă în altă parte, soţia trebuie să intre în jertfă şi să zică: «Vino, frate, încoace!». Sfântul Ioan Gură de Aur spune că dacă bărbatul îşi înşală soția pentru că ea îl refuză, ea este vinovată!”, explica, efervescent, părintele Vasile Ioana la "Vorbește lumea", pe Pro TV. Şi dacă ea sare gardul căsniciei, tot el e vinovat? Întreb, nu dau cu parul, în numele egalităţii de şanse.

Ceva mai devreme, părintele explicase că e un test de încredere dacă, plimbându-se prin parc cu soţia, bărbatul remarcă o tânără frumoasă şi i-o arată şi nevestei: „Uite o tipă mişto!”. Şi ea e de acord… Cu alte cuvinte, are voie să admire şi atât! Pentru alte sfaturi la fel de practice, ar merita să citiţi volumul semnat de părintele Vasile Ioana, "Cartea familiei".

Citit 1554 ori Ultima modificare Luni, 13 Decembrie 2021 02:59

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL
  Luni, 13 Decembrie 2021 18:56
  5.13.129.***
  Printele,stiam pana nu de mult ca problemele complicate si ata de controversate ale cerului si imparatiei divine sunt obiectul predilect al activitatii dumneavoastra;lasati pe cele lumesti ,privind relatiile trupesti,sa le explice SPECIALISTII SEXOLOGI,si nu va mai impotriviti introducerii educatiei SEXUALE SI IN GENERAL,SANITARE,IN SCOLI@VREMEA VOASTRA ,CU SFATOSENIA VOASTRA A APUS DE MULT PENTRU CEI CU EDUCATIE !
  1
  1
  Raportează
 • postat de UN CREDINCIOS SMERIT
  Luni, 13 Decembrie 2021 00:41
  5.13.129.***
  Asta mai trebuia...!!!Considerand ca le stiu pe toate ,
  ,unii dinr
  tre popii astia si-au diversificat formele de imixtiune in viata cetatenilor,de la atitudinea antivaccinista acum isi baga nasul si in intimitatea alcovurilor noastre,halal democratie!!!
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.