Mihai Trăistariu - Hibernatus

Mihai Trăistariu - Hibernatus
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Criogenie. "Hibernatus", aşa se numea comedia cu Louis de Funès şi Claude Gensac, văzută în copilărie. De aventurile eroului rămas captiv în gheaţă, readus la viaţă într-o lume nouă, în care cea pe care o credea mama lui era, de fapt, bunica lui, mi-am adus aminte ascultându-l la "Vorbeşte lumea", pe Pro Tv, pe Mihai Trăistariu. Cu o freză nouă, fostă grizonată, acum decolorată la galben-pui, artistul povestea cum vrea să fie criogenat: "Sentimentul importanţei mi-a deschis o poftă de a trăi veşnic. Nu suport ideea că se va termina într-o zi și atunci caut soluții. Am descoperit de ceva timp criogenarea. A început de prin anii ’60, e un baschetbalist celebru care s-a criogenat primul. Era bolnav de cancer, cred că avea 40 de ani, și a zis să încerce șansa asta. Unii spun că s-ar putea să funcționeze în viitor. Sunt sute de oameni care au urmat procedura. Acum, dacă dezgheți oameni, nu supravieţuiesc, dar peste 500 - 1.000 de ani, va fi posibil ca dezghețat să poți trăi în continuare. Eu aș vrea să mă trezesc peste o mie de ani", a spus Mihai Trăistariu. Problema este ca în şase ore de la deces să ajungă la unul dintre cele trei centre de criogenare, că altfel se degradează corpul. Da, o discuţie numai bună pentru de dimineaţă. Pe care gazdele emisiunii s-au gândit să o încheie propunându-i lui Mihai: hai să ne cânţi de-o să ne îngheţi!

Citit 405 ori Ultima modificare Vineri, 14 Ianuarie 2022 18:30

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro