Moment de podium pentru Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu (VIDEO)
Foto: Antena 1

Moment de podium pentru Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* "Vogue". "Nu ne votaţi numai pe noi, votaţi viitorul celor cinci copii pe care mama mea îi antrenează la Galaţi. Şi vreau să-i mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine şi mă înclin în faţa ei", a fost mesajul rostit sâmbătă seară, pe ringul de gheaţă de la "Dancing on Ice - Vis în doi", de gălăţeanul Graţiano Dinu. Fost performer în patinaj artistic, Graţiano concurează alături de Sore pentru susţinerea financiară de care are nevoie patinajul artistic de la Galaţi.

Sâmbătă seară, momentul lor pe gheaţă a fost apreciat nu doar de juriu, de publicul din gradenele în care s-au aflat mama şi bunica lui, ci şi de telespectatori, fiind prima echipă care s-a salvat de la duel. Performanţa lor este cu atât mai impresionantă cu cât Graţiano a descoperit că există "Vogue" - stil de dans făcut cunoscut de către Madonna - atunci când a aflat că trebuie să-l transpună pe gheaţă, în doar o săptămână de antrenamente. Şi au reuşit cu brio.

Dovadă că însuşi Mihai Petre, cel mai cusurgiu de la masa juriului, a remarcat că o celebră pereche de patinatori - Gabriella Papadakis și Guillaume Cizeron, care tocmai au devenit din nou campioni mondiali - au un program asemănător cu cel prezentat de Sore şi Graţiano Dinu.

Pentru gălăţean şi partenera lui de dans pe gheaţă urmează o săptămână de noi provocări, iar sâmbăta viitoare au nevoie din nou de susţinere.

Citit 3865 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.