Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu, în semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi” (VIDEO)
Foto: Antena 1

Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu, în semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Spectacol. Ringul de gheaţă de la „Dancing on Ice – Vis în doi” s-a transformat în plaja fierbinte din Vama Veche, şi asta datorită perechii formate din Sore şi gălăţeanul Graţiano Dinu, care au făcut spectacol pe melodia „Vara asta”. Graţie voturilor publicului şi punctajului acordat de juriu, Sore şi Graţiano s-au calificat în semifinala competiţiei. Sunt, astfel, mai aproape de îndeplinirea visului pentru care luptă amândoi: susţinerea de care au nevoie pentru a face performanţă copiii de la secţia de patinaj artistic de la Galaţi, antrenaţi de Aida Ramona Dinu, mama lui Graţiano.

Pe gheaţă, ca în viaţă!, aşa se poate spune despre Sore şi Graţiano Dinu, care au oferit, sâmbătă noapte, un moment fermecător la „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Dacă până şi cel mai cusurgiu membru al juriului, Mihai Petre, le-a spus că au fost fantastici şi că este, în sfârşit, impresionat! Elwira Petre a remarcat naturaleţea, estetica şi atenţia la detalii a lui Sore. „Cel mai bun program de până acum al acestei perechi”, a fost părerea lui antrenorului de patinaj artistic Cornel Gheorghe, în vreme ce colega lui, Simona Pungă, i-a sugerat lui Graţiano să urmeze actoria, pentru că a avut un joc actoricesc senzaţional. Datorită celor 35 de puncte (două note de 9 şi două de 8,5), şi voturilor publicului, perechea Sore şi Graţiano au ajuns în semifinala care va fi transmisă în direct sâmbăta viitoare de la 20,00, la Antena 1.

Citit 2035 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2022 00:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.