Un gălățean, simbolul feminității la „Te cunosc de undeva”

Un gălățean, simbolul feminității la „Te cunosc de undeva”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Travesti. "Te cunosc de undeva că ești gălățean!", mă pregătisem să strig la prima apariție a lui Florin Ristei în cel de-al 17-lea sezon al emisiunii de la Antena 1. Numai că, privind imaginile dezvăluite de realizatorii show-ului, nu mai sunt așa de sigură că l-aș fi recunoscut după transformare. "Dacă nici eu nu mai sunt simbolul feminității în emisiunea asta, nu știu cine mai e!", a declarat amuzat artistul, care încă din prima gală a transforming show-ului s-a văzut nevoit să renunțe la barbă, să își pună tocuri, lentile, să se epileze și să etaleze o manichiură impecabilă pentru a intra în pielea Loredanei. "Pentru cât a muncit şi câte sacrificii a trebuit să facă, merită toată admirația noastră, a tuturor şi numai note de 14!", a declarat amuzată partenera sa pe scena "Te cunosc de undeva", Ilona Brezoianu, care a mai completat: "Dacă nu câștigăm ediția asta, mă oftic! Mi-e milă de el, s-a chinuit atât cu epilat, cu mersul pe tocuri, cu manichiura...".

Dat fiind că Ristei are deja experiența sezoanelor anterioare, eu cred că va face față cu brio. Dar o să ne putem convinge începând de sâmbătă seară, de la ora 20,00, când ruleta Antenei le va pune la grea încercare vocile, talentele actoriceşti şi veleităţile într-ale dansului celor 16 concurenți!

Citit 1113 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Aprilie 2022 23:35

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de gheorghe
  Joi, 28 Aprilie 2022 22:12
  154.5.231.***
  Cum sa faci reclama la aceasta deviere mentala? ... ca femeie!?
  Nu e de ras si nici de "informat" ci de criticat/condamnat si chiar de plans.
  Feminismul nu e feminitate - da' pe individ nu-l duce...
  Cand vor muri toate femeile, innebunind toti barbatii ... ar fi de inteles (ramanand tot de ne-acceptat!) sa aduci asa "stire".
  Altfel, este batjocura fata de "femeie".
  ...
  Chia toate femeile credeti ca vor sa fie "barbate" si sa lase loc barbatilor psiho-castrati?
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.