Când onorezi numele pe care îl porți: Țopescu

Când onorezi numele pe care îl porți: Țopescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Spectacol. Noroc că aveam un compot de ananas, cu care mi-am ostoit pofta stârnită miercuri seară, la „Chefi la cuțite”, de un carpaccio de ananas cu brânză de capră. Arăta pur și simplu delicios, fiind opera lui Basti, fiul regretatului Cristian Țopescu. „Am 23 de ani și lucrez ca fashion editor și stilist. Eu m-am născut într-o familie publică. Tatăl meu este Cristian Țopescu și am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. Tocmai de aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume. Pentru că nu este meritul meu numele meu. Pe de altă parte, niciodată în familia mea nu s-a «crescut» pe scandal, pe drame. Am vrut să onorez și să continui la fel, doar că am vrut să îmi creez propriul drum și propria carieră. Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii”, a mărturisit tânărul. Preparatul lui a fost mai degrabă operă vizuală, decât spectacol de gust. Chefii au simțit nevoia unui dressing, iar Cătălin Scărlătescu a mers chiar mai departe: „dacă îl marinai în rom și ne puneai un sorbetto de campari, puteai să te duci să-i dărâmi pe ăia la Milano”. Eu mă consolam cu zeama îndulcită în care pluteau bucățele anemice de ananas și mă gândeam că în corsetul pe care îl purta Basti aș fi putut să-mi strecor doar brațul, nicidecum talia...

Citit 1305 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 23:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.